Banka Citadele

Par Citadeles valdes locekli privātpersonu apkalpošanas jautājumos izvirzīts Edvards Rebane

Par bankas Citadele valdes locekli privātpersonu apkalpošanas jautājumos ir izvirzīts Edvards Rebane (Edward Rebane), kurš amatu ieņems pēc regulatoru apstiprinājuma saņemšanas.

Edvards Rebane līdz šim ir ieņēmis vairākus vadošus amatus gan Igaunijā, gan Baltijas reģionā, kā arī guvis padziļinātu izpratni par banku sektoru, attīstot digitālos risinājumus klientu pieredzes uzlabošanā. Viņa profesionālā pieredze un zināšanas, kas gūtas studējot piecās universitātēs, tostarp prestižajā Oksfordas Universitātē, sniegs būtisku ieguldījumu privātpersonu apkalpošanas biznesa attīstībā un bankas izaugsmē.

Rūta Ežerskiene, Citadeles valdes priekšsēdētāja: “Mums ir skaidra bankas attīstības vīzija, un ar Edvardu Rebani komandā mēs vēl vairāk stiprināsim Citadeles klātbūtni visās Baltijas valstīs. Mēs turpināsim investēt klientu apkalpošanā, īpaši digitālajos risinājumos, lai nodrošinātu pakalpojumu pieejamību ikvienam ērtā laikā un vietā."

Edvards Rebane: “Esmu pagodināts pievienoties Citadelei, un esmu pārliecināts, ka kopīgiem spēkiem spēsim radīt inovatīvus risinājumus un uzlabot  klientu pieredzi, turpinot nostiprināt bankas pozīcijas nozarē. Priecājos, ka kopā ar talantīgo komandu varēšu sniegt savu ieguldījumu, lai nodrošinātu izcilus pakalpojumus un vērtību bankas klientiem un akcionāriem."

Lēmums par jauno valdes locekli privātpersonu apkalpošanas jautājumos stāsies spēkā pēc regulatora apstiprinājuma saņemšanas.