Banka Citadele

No 1. jūlija X kartes apdrošināšanas nosacījumi kļūst vēl labāki

No 1. jūlija Citadeles X kartes apdrošināšanas piedāvājums kļūst vēl labāks, piedāvājot vairāk iespēju karšu lietotājiem.

Turpmāk apdrošināšanas pakalpojumus X kartēm nodrošinās apdrošināšanas kompānija Balcia Insurance SE. Jaunais segums automātiski stāsies spēkā no 1. jūlija, un no savas puses klientiem nekādas papildus darbības nav jāveic. Izmaiņas attiecas uz šādām X kartēm: X hero, X supreme, X Platinum, X prime, X Infinite, X Business, X Business Plus un X Corporate.

"Citadelei un Balcia Insurance SE ir kopīga vēlme rūpēties par pozitīvu klientu pieredzi, izmantojot finanšu pakalpojumus. Jaunā sadarbība mums palīdzēs piedāvāt vēl izdevīgākus nosacījumus klientiem, nodrošinot ceļošanu un citus dzīves notikumus bez raizēm," saka Vladislavs Mironovs, Citadeles stratēģijas un biznesa attīstības vadītājs, valdes loceklis.

Dažas no apdrošināšanas seguma izmaiņām:

• Limits ceļojumu apdrošināšanai turpmāk tiks piemērots katram braucienam, nevis visiem ceļojumiem gada ietvarā;
  • Lidojuma kavēšanās risks būs spēkā jau pēc divām stundām;
  • Tiek paplašināts aptverto sporta veidu saraksts X prime, X Platinum un X Infinite kartēm;
  • Velosipēdu un tagad citu nemehānisko transporta līdzekļu apdrošināšana būs spēkā visu gadu;
  • Pirkuma apdrošināšana būs spēkā 180 dienas no pirkuma dienas.

Vairāk informācijas par apdrošinātāju https://www.balcia.lv/lv/

Vairāk informācijas par jauniem nosacījumiem https://www.citadele.lv/lv/private/x‑cards/insurance/