„Citadele“ bankas

ESTO papildė savo „Checkout“ paslaugą „Klix by Citadele“ mokėjimo sprendimais

Paskelbta

Vienas didžiausių mokėjimo sprendimų tiekėjų prekybininkams Baltijos šalyse ESTO, šiuo metu aptarnaujantis daugiau nei 5500 unikalių prekybos taškų, sėkmingai integravo „Klix by Citadele“ mokėjimo sprendimą į savo Baltijos šalių prekybininkų naudojamą „Checkout“ produktą. Šis bendradarbiavimas beveik padvigubino „Klix“ partnerių skaičių bei žymi ESTO įsipareigojimą teikti sklandžias, patikimas ir šiuolaikiškas skolinimo, mokėjimo ir rinkodaros paslaugas savo klientams bei partneriams.

Sparti naujo sprendimo integracija atskleidžia proaktyvų ESTO požiūrį į aukščiausių paslaugų standartų prekybininkams užtikrinimą bei susitelkimą į nuolatinį savo klientų patirties gerinimą.
Dėl ilgametės patirties Baltijos šalyse „Citadele“ banko mokėjimo sprendimas „Klix“ leidžia sukurti pasitikėjimu grįstą bendradarbiavimą. Įdiegdamas modernius „Klix“ technologinius sprendimus, ESTO užsitikrina puikias sąlygas ir toliau teikti aukščiausio lygio mokėjimo paslaugas savo plačiam prekybininkų tinklui.
„ESTO „Checkout“ yra vienas populiariausių prekybininkų mokėjimo sprendimų Baltijos šalyse, siūlantis pilną mokėjimo, skolinimo ir rinkodaros paslaugų, padedančių mūsų partneriams plėsti verslą, spektrą. Integravę „Klix“, galime dar labiau padidinti mokėjimo apdorojimo patikimumą, kartu išlaikydami visus pagrindinius skolinimo ir rinkodaros sprendimus, kuriuos sukūrė ir valdo ESTO. Dėl vienos paprastos integracijos prekybininkai ir toliau naudojasi tvirtu ESTO vieno langelio sprendimu, kad patenkintų visus savo mokėjimo ir finansavimo poreikius“, – sako Mikkas Metsa, ESTO įkūrėjas ir generalinis direktorius.
„Klix by Citadele“ yra universalus mokėjimo sprendimų tiekėjas, siūlantis platų populiarių mokėjimo inicijavimo paslaugų spektrą, įskaitant atsiskaitymą kortelėmis, „Apple Pay“ ir „Google Pay“, taip pat „Klix Mokėjimas dalimis“ paslaugą per vieną paprastą integraciją. Šis techninis sprendimas, sukurtas vieno didžiausių ir patikimiausių bankų Baltijos šalyse, užtikrina, kad stabili, novatoriška ir saugi mokėjimo infrastruktūra būtų naudinga tiek prekybininkams, tiek jų klientams.
„Džiaugiamės galėdami palaikyti ESTO šiame pereinamajame etape ir suteikti jų prekybininkams galimybę naudotis patikimais mokėjimo sprendimais. Bendradarbiavimas su ESTO dar labiau sustiprina „Citadele“ banko elektroninės prekybos lyderystę visose Baltijos šalyse“, – teigia „Klix“ plėtros vadovas Andrius Bolšaitis.

Apie „Klix by Citadele“

„Klix“ yra inovatyvus techninis sprendimas e. prekybai, sukurtas „Citadele“ banko. Ši platforma suteikia prekybininkams Baltijos šalyse galimybę pasiūlyti savo klientams įvairius mokėjimo būdus – atsiskaitymą kortele, interneto banku arba galimybę padalyti pirkimo sumą į kelis mokėjimus. „Klix by Citadele“ sprendimu naudojasi jau daugiau nei 2500 prekybinkų visose Baltijos šalyse. Klientai – nuo elektronikos ir baldų prekybininkų iki paslaugų teikėjų, tokių kaip „airBaltic“, „Mobilly“, „RDE.lt“, „Gintarinė vaistinė“, „Senukai“, „varlė.lt“, „Jahonts“, „Sony Center“, „MySport“, „Dermatologijos klinika“, „Baltic Vein Clinic“, „Anti Aging institute“, „4. Dimensija“ ir daugelis kitų.

Naujausi pranešimai spaudai

Visi pranešimai spaudai