„Citadele“ bankas

„Citadele“ mokėjimai internetu tampa dar saugesni

Paskelbta

Nuo sausio 27 d. „Citadele“ banko klientams pristatome prisijungimo prie interneto banko ir mokėjimo internetu pokyčius – abiem atvejais klientai turės įvesti papildomą saugos informaciją.

Atsiskaitant internetu klientai, kurie naudoja kodų korteles, kaip ir anksčiau turės suvesti papildomą unikalų vienkartinį kodą, atsiųstą SMS žinute. Nuo sausio 27 d. klientams reikės prisijungti prie interneto banko ar mobiliosios programėlės ir suvesti savo vartotojo vardą ir slaptažodį, kodą iš kodų kortelės ir SMS žinute atsiųstą kodą. Atkreipiame dėmesį, kad SMS kodo bus prašoma kartą per 90 dienų. Tam, kad galėtumėte sėkmingai prisijungti prie interneto banko, prašome patikrinti, ar interneto banke nurodytas jūsų teisingas telefono numeris ir jūs esate nurodytas kaip vartotojas interneto banko sutartyje.

Klientai, kurie atsiskaito internetu kortele, anksčiau turėjo įvesti savo vartotojo vardą ir patvirtinimo kodą (kodą siunčiamą SMS žinute, generatoriaus, MobileSCAN ar mobilaus parašo kodą). Dabar, kaip ir prisijungę prie interneto banko, klientai turės pasirinkti prisijungimo priemonę, kurią naudos mokėjimo patvirtinimui. Naudodamiesi kodų kortele arba kodu generatoriumi, klientai turės įvesti ir savo slaptažodį.

Jei pamiršote interneto banko slaptažodį, jį galite lengvai atstatyti, paspaudę „Pamiršote slaptažodį?“ arba paskambinę tel. 19091 ir identifikavę save nuotoliniu budu.