Citadele Bank

AS Citadele banka nimetas uueks jaepanganduse juhiks ja juhatuse liikmeks Edward Rebase

Avaldatud

AS Citadele banka annab teada, et nimetas Edward Rebase oma uueks Balti jaepanganduse juhiks ja juhatuse liikmeks. Otsus ootab veel regulatiivset heakskiitu.

Edward Rebane tunneb pangandussektorit süvitsi ning tal on põhjalikud teadmised digitaal- ja jaepanganduse lahenduste ning kliendikogemuse valdkonnast. Oma karjääri jooksul on ta töötanud juhtivatel kohtadel nii Eestis kui ka Baltikumis ja omandanud põhjalikke teadmisi strateegilisest planeerimisest ning kliendikesksetest lahendustest. Samuti on Rebane täiendanud end viies ülikoolis, sealhulgas Oxfordi ülikoolis. Kõik see teeb temast sobiva inimese juhtimaks nii Citadele jaepangandust Balti riikides kui ka panga järgmist kasvufaasi.

„Citadelel on selge tulevikuvisioon ning Edward Rebase ametisse nimetamine on üks sammudest, mida selle saavutamiseks astume,” sõnas Citadele tegevjuht ja juhatuse esimees Rūta Ežerskiene. “Oleme Baltikumi pank ning tugevdame Edward Rebasega oma meeskonnas veelgi oma kohalolekut kõigis Balti riikides, pakkudes digiajastu kliendikeskset pangandust rohkematele inimestele.”

„Mul on au liituda Citadelega Balti jaepanganduse juhina,” ütles Edward Rebane. “Ootan väga võimalust edendada innovatsiooni ja parandada meie kliendikogemust veelgi, jätkates seeläbi Citadele positsiooni tugevdamist rahvusvahelises pangandussektoris. Mul on hea meel, et saan koostöös võimeka meeskonnaga pakkuda klientidele ja aktsionäridele kõrgel tasemel teenindust ja lisandväärtust.”

Jaepanganduse juhi ja juhatuse liikme ametisse nimetamise otsus ootab veel Euroopa Keskpangalt regulatiivset heakskiitu.