Citadele Bank

Enim on X REWARDS punkte annetatud Ukraina toetuseks

Avaldatud

Aasta jooksul on X REWARDS lojaalsusprogrammi liikmed saanud üle 180 000 erineva auhinna, mille väärtus ületab 1,5 miljonit eurot. Praeguseks on programmi registreerunud 150 000 osalejat, kellest kolmandik on kasutanud oma kogutud punkte vähemalt korra aastas.

Citadele X kaartide kasutajad on sel aastal kõige rohkem kulutanud oma X REWARDS punkte Ukraina elanike toetuseks. Iga saadud 500 X REWARDS punkti on Läti Samariitlaste ühendus kasutanud puuduolevate ressursside tagamiseks Ukraina elanikele. Ühendus hoolitseb nii nende Ukraina elanike eest, kes otsivad varjupaika Baltikumis, kui ka nende eest, kes ei suuda riigist iseseisvalt lahkuda - täiskasvanutel ja lastel, kellel on liikumis- ja vaimse tervise probleemid. Neile antakse võimalus saada toitu ja jõuda turvalisse varjupaika.

X REWARDS osalejad on sageli kasutanud võimalust vahetada oma kogutud punkte kinopiletite ja erinevate sooduskoodide vastu. Punktide kasutamine on populaarne toidu kohaletoimetamise ja parkimise makse rakendustes, kütusejaamades ja autopesulates.

"Me näeme, et aastate jooksul on kliendid selle lojaalsusprogrammi omaks võtnud. See on lihtsasti kasutatav ja oluline on see, et punkte antakse igasuguste ostude eest. Peamine on see, et makse tehakse ühe Citadele X kaartidega. Me hindame eriti klientide ühtset valikut suunata oma kogutud punktid sinna, kus neid praegu kõige rohkem vaja läheb - Ukraina inimeste toetamiseks," ütleb Citadele panga jaepanganduse juht Marina Hakiainen.

X REWARDS on Citadele X kaartide kasutajatele mõeldud auhindade ja soodustuste lojaalsusprogramm. Registreerudes X REWARDS programmi, kogud punkte erinevate auhindade jaoks. Vaheta punkte tasuta kohvi, kinopiletite või restoranikülastuse vastu, Wolt sooduskupongi või muude väärtuslike auhindadega ostude, gurmeetoitude ja puhkuseauhindade vastu. Iga kuu saad eripakkumisi ja võimaluse kasutada soodustusi Citadele partnerite juures kauplustes, kohvikutes ja meelelahutuskohtades.

Rohkem võimalusi saad lugeda Citadele X REWARDS veebilehelt.